WA plus autoverzekering

WA plus autoverzekering

De WA plus autoverzekering is een benaming voor de WA beperkt casco autoverzekering. Deze dekking is de tussen variant van de drie verschillende dekkingen, WA, WA beperkt casco en volledig casco. Doorgaans wordt voor deze dekking gekozen bij auto’s van vijf jaar of ouder.

Dekking

De WA plus autoverzekering is de tussen variant van de drie verschillende dekkingen, WA, WA plus en volledig casco. Schades die onder de WA dekking vallen worden vergoed, oftewel de schade aan andere voertuigen, personen en zaken. Daarnaast is er ook dekking door van buiten afkomende onheilen. Dit houd in dat als u schade oploopt van factoren buiten uw invloed om er ook sprake van dekking is. Denk hierbij onder andere aan diefstal, natuurrampen, brand en loslopende dieren.

Voorwaarden en premie

De voorwaarden en premie wijken af per verzekeraar. Om erachter te komen waar u de beste WA plus autoverzekering af kunt sluiten kunt u het beste een vergelijking maken. De dekking is een persoonlijke keuze maar de premie en service die daarbij hoort is niet overal hetzelfde. Door goed te vergelijken maakt u een geïnformeerde keuze, maar vooral de beste keuze.

voorwaarden-premieWij kunnen u helpen bij het maken van een premieberekening. Aan de hand van uw gegevens onder andere uw kenteken, uw leeftijd, uw postcode, uw aantal schadevrije jaren en de gewenste dekking kunnen wij u de premie tonen die een aantal verzekeraars voor uw situatie bieden. Daarna is het verstandig de goedkoopste verzekeraars nog eens extra te vergelijken op de voorwaarden. Aanvullende voorwaarden als onder andere het eigen risico, een gelijkwaardige autoregeling, een aantrekkelijke bonus/malus regeling en een vervangend vervoer regeling kunnen al snel het verschil maken.

October 06. 2013