Route Mobiel

Route Mobiel

Meer weten?

Route Mobiel is voornamelijk bekend door haar pechhulp. Echter biedt de verzekeraar ook reis en autoverzekeringen aan. Bij Route Mobiel bepaalt u zelf wat u wel of niet verzekert. U kunt de autoverzekering geheel naar uw eigen wensen samenstellen.

Een lager bedrag voor eigen risico of een hoger bedrag voor accessoires, het is allemaal mogelijk. Net als rechtsbijstand of een extra inzittendenbescherming. Zo heeft u altijd een passende autoverzekering tegen een scherpe premie. Tevens kunt u de pechhulp van Route Mobiel aanschaffen, op deze manier heeft u aan een alarmnummer genoeg. De voordelen van deze autoverzekering zijn:

  • Keuzevrijheid
  • Dagelijks opzegbaar
  • 1 jaar nieuwwaarde regeling
  • 80% no-claim korting
  • Hoge dekking
  • Lage premie

Pechhulp Nederland

text-logoMet de pechhulp Nederland van Route Mobiel krijgt u snel hulp in geval van pech. Gemiddeld gezien zijn de monteurs binnen 35 minuten ter plaatse. De monteur draagt zorg voor een eventuele reparatie of zorgt ervoor dat de auto bij de garage terecht komt. Kan de garage u niet per direct tot dienst zijn, dan krijgt u vervangend vervoer voor maar liefst twee dagen lang.

De deskundige medewerkers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u beschikbaar. Rijdt er iemand anders in uw auto, dan is dat geen probleem. Ook dan kunt u rekenen op de deskundige hulp zonder dat u hier extra kosten voor moet betalen. Bovendien biedt pechhulp Nederland ook nog eens kosteloos woonplaatsservice.

Pechhulp Europa

Pech onderweg zit niemand op te wachten, zeker niet als u in een ander land bent. Met pechhulp Europa krijgt u hulp in het buitenland, met de vertrouwde Nederlandse taal. Route Mobiel regelt alles voor u van vervangend vervoer, een (vlieg)reis terug of indien nodig een hotelovernachting. Voor maar €23,- per jaar kunt u al gebruik maken van deze service.

Daarnaast kunt u de pechhulp uitbreiden met een pechhulp voor uw caravan of aanhanger.

February 12. 2013