Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden

De Nationale Nederlanden is de grootste verzekeraar van Nederland met ruim 5 miljoen klanten. Zowel particuliere als zakelijke klanten worden voorzien van goede producten en diensten met een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Al 170 jaar is de Nationale Nederlanden actief en met deze ervaring is een deskundigheid opgebouwd die dagelijks ingezet wordt.

Voor de Nationale Nederlanden is het belangrijk dat de klanten weten wat er van de diensten verwacht mag worden, transparantie staat dan ook hoog in het vaandel.

Autoverzekering

Nationale-NederlandenEen autoverzekering met tevredenheidsgarantie, dat krijgt u bij de Nationale Nederlanden. Bij schade heeft u geen eigen risico mits u de schade laat herstellen door het schadeherstelnetwerk van de Nationale Nederlanden. Bent u achteraf ontevreden over de wijze waarop u geholpen bent, dan krijg u 4 maanden premie terug. Door deze werkwijze bent u er zeker van dat de Nationale Nederlanden er alles aan doet om klanten tevreden te houden.

Bovendien is een autoverzekering van de Nationale Nederlanden ook nog verbonden met de Wat er ook gebeurt zekerheden. Dit houdt in dat u een schademanager toegewezen krijgt die alles voor u regelt en dat alles snel in gang wordt gezet. Indien u kiest voor de autoverzekering van de Nationale Nederlanden profiteert u van onder ander de volgende voordelen:

  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle schadeafhandeling
  • 24/7 hulp
  • Vaste schademanager
  • Geen eigen risico
  • 2 jaar nieuwwaarde regeling
  • No-claim korting tot 85%
  • Zekerheidspakket particulieren

Zekerheidspakket

U kunt ervoor kiezen om meerdere verzekeringen onder te brengen bij de Nationale Nederlanden. Door alle verzekeringen in één pakket onder te brengen is het overzichtelijk, maar bovendien krijgt u van de Nationale Nederlanden ook een korting hiervoor.

Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting. Indien u in alle rubrieken een verzekering afsluit ontvang u tot maar liefst 8 procent korting en op de autoverzekering kan de korting oplopen tot 12 procent.

July 28. 2013