Delta Lloyd

Delta Lloyd

Bij Delta Lloyd kunnen particuliere en zakelijke klanten terecht voor bancaire producten en verzekeringen. De financiële aanbieder werkt met financiële adviseurs die niet alleen voor Delta Lloyd werkzaam zijn, hierdoor is het advies altijd onafhankelijk. U als klant staat altijd centraal voor de verzekeraar. De Stichting Toetsing Verzekeraars heeft de verzekeraar getoetst en het Keurmerk Klantgericht Verzekeren uitgedeeld. Om dit keurmerk te behalen moest Delta Lloyd aan strengen normen voldoen, hierdoor kunt u verwachten dat transparantie en klantgerichtheid voorop staan.

Autoverzekering

Met een autoverzekering van Delta Lloyd bent u goed verzekerd tegen schade. U kunt namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht bij de verzekeraar. U kiest zelf hoe uitgebreid uw dekking is. Naast de drie standaard dekkingen zijn er diverse aanvullende verzekeringen om nog uitgebreider te verzekeren. Voor welke vorm u ook kiest, de schade experts staan bij schade voor u klaar om uw schade met zorg te behandelen. De voordelen van de autoverzekering van Delta Lloyd:

  • Direct beginnen met 60% no-claim korting
  • Maximaal 80% no-claim korting
  • Geen hoger eigen risico voor beginnende rijders
  • Geen hoger eigen risico voor dure auto’s
  • Regeling bij totaalverlies
  • Tweede gezinsauto regeling

Regeling bij totaalverlies

lloyd-autoverzekeringDoordat Delta Lloyd een regeling bij totaalverlies heeft ingevoerd kunt u altijd rekenen op een aantrekkelijke uitkering bij total loss of diefstal.

Nieuwwaarde regeling

De nieuwwaarde regeling is voor auto’s die niet ouder dan 12 maanden zijn. De eerste 12 maanden ontvangt u de nieuwwaarde bij totaalverlies. Na deze 12 maanden tot 36 maanden krijgt u de nieuwwaarde min een vaste afschrijving van 1.5% per maand uitgekeerd.

Aanschafwaarde regeling

De aanschafwaarde regeling is voor auto’s met een leeftijd tussen één en vijf jaar oud. Binnen deze tijdsperiode krijgt u bij totaalverlies het bedrag uitgekeerd wat u voor de auto betaald heeft.

Dagwaarde regeling

Ook de dagwaarde regeling is behoorlijk aantrekkelijk. Bij totaalverlies krijgt u namelijk de dagwaarde plus 10 procent uitgekeerd.

Vergelijk Delta Lloyd met andere verzekeraars ▸

June 01. 2013