Centraal Beheer

Centraal Beheer

Meer weten?

Centraal Beheer is een bekende verzekeraar die gestart is in 1909. Men kent hun vooral door de kenmerkende commercials ‘even apeldoorn bellen’. Ze zijn één van de grootste aanbieders in Nederland. Als direct writer hebben ze direct contact met de klant, zonder tussenkomst van andere partijen.

U kunt bij deze verzekeraar terecht voor pensioen-, levens- en schadeverzekeringen. Ze bieden tevens pakketten aan voor het hele gezin. U krijgt deskundige hulp in geval van schade of als u bijvoorbeeld meer wilt weten over een bepaalde regeling.

Centraal Beheer is sinds 1995 lid van de Achmea Groep. Achmea is de grootste groep verzekeraars in Nederland. Er werken in totaal 17.000 mensen bij deze groep. Andere bekende merken van Achmea zijn ook:

  • Interpolis
  • Zilveren Kruis Achmea
  • FBTO
  • Agis zorgverzekeringen
  • Avéro Achmea

Autoverzekering

text-logoDe autoverzekering van Centraal Beheer is volledig in zijn dekking. Zo krijgt u een nieuwwaarde regeling van 3 jaar en zijn uw accessoires onbeperkt verzekerd. Deze verzekeraar werkt overigens ook met een werkgeverskorting.

U kunt een perfecte service van deze verzekeraar verwachten. Ze komen dan ook als één van de winnaars uit de bus met het onderzoek van MoneyView. MoneyView onderzocht begin 2012 51 volledig casco autoverzekeringen op het onderdeel ‘Kwaliteit’ en gaf Centraal Beheer vijf sterren!

February 12. 2013