Besparen op autoverzekering

Besparen op autoverzekering

Bent u benieuwd of u kunt besparen op uw autoverzekering? Om deze vraag te kunnen beantwoorden is het van belang dat u uw huidige verzekeraar gaat vergelijken met de andere verzekeraars die op de Nederlandse markt actief zijn. Er is niet een ‘goedkoopste autoverzekering’, het blijft de vraag welke verzekeraar u de goedkoopste autoverzekering kunt bieden. Dit verschilt per consument gezien er wordt gekeken naar een aantal persoonlijke gegevens en combinaties.

Vergelijkingssites

Er zijn vele vergelijkingssites waarop u autoverzekeringen kunt vergelijken, waaronder ook op deze website. Om echt de goedkoopste autoverzekering te vinden adviseren wij u meerdere vergelijkingssites te bezoeken, maar ook een premieberekening te maken op de website van de verzekeraar die niet opgenomen is in een vergelijking. Aan de hand van deze vergelijkingen kunt u precies zien of en hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering.

Op deze pagina kunt u bij ons de premie berekenen voor uw situatie. Na het invoeren van uw gegevens wordt er een overzicht getoond waarbij u de premie van verschillende verzekeraars voor uw situatie getoond krijgt.

Besparen niet altijd voordelig

besparen-voordeligEen besparing hoeft niet per definitie voordelig uit te pakken, maar kan ook nadelig uitpakken. Wellicht betaald u minder premie, maar wat is de geboden dekking. Het kan zijn dat u door de voorwaarden toch achteraf tegen onverwachte kosten aanloopt die u bij een duurdere verzekeraar niet had gehad. In dit geval was u voordeliger uit geweest bij een iets duurdere verzekeraar. Daarom adviseren wij u ook de voorwaarden en de premie goed tegen elkaar af te leggen. Indien u dit gedaan heeft kunt u dan ook zeggen dat u een goede keuze heeft gemaakt, waarbij er goed gekeken is naar een goede prijs/kwaliteit verhouding.

December 29. 2013