Autoverzekering HEMA

Autoverzekering HEMA

Het bekende warenhuis HEMA biedt tegenwoordig ook autoverzekeringen aan. Ze zijn echter niet alleen actief op het gebied van autoverzekeringen, zo hebben ze ook een zorgverzekering, reisverzekering en een woonverzekering. Dit is echter een kleine greep uit het grote aanbod van verzekeringen, er zijn dus nog veel meer soorten verzekeringen af te sluiten bij de HEMA.

De HEMA staat bekend vanwege haar kwalitatieve producten, daarnaast zijn ze ook nog eens goedkoop! Enkele voordelen van een autoverzekering bij de HEMA zijn:

  • Scherpe premie
  • Neem uw no-claim korting mee (vanaf andere verzekeraar)
  • Perfecte schadeservice
  • Leuke acties

Zo hebben ze op dit moment een aanbieding bij een allrisk verzekering. U krijgt 4 gratis winterbanden van Apollo bij het afsluiten van een all risk autoverzekering. Dit is echter wel exclusief het balanceren en dergelijke, deze kosten dient u zelf te voldoen.

Dekkingsvormen

dekkingsvormen-hemaDe HEMA biedt standaard de WA, WA beperkt en de WA volledig casco aan. Daarnaast kunt u diverse aanvullende verzekeringen afsluiten die aansluiten op de autoverzekering. Denk hierbij aan een no-claim beschermer en een rechtsbijstandverzekering voor het verkeer.

Hieronder vindt u aanvullende informatie omtrent de dekkingsvormen van de HEMA.

WA

Bij een WA dekking bent u gedekt voor schade aan derde. Uw eigen voertuig is hierbij niet gedekt.

WA beperkt

Bij een WA beperkt autoverzekering bent u ook gedekt voor uw eigen voertuig in geval van brand, diefstal, storm, ruitbreuken of een botsing met dieren. U bent echter niet gedekt voor schade aan uw eigen voertuig.

WA volledig casco

Bij deze vorm bent u gedekt tegen schade aan uw eigen voertuig, ook als u de schuldige bent.

Vergelijken

Denk voordat u gaat vergelijken goed na over de aanvullende verzekeringen die van belang voor u kunnen zijn. Let dus niet alleen op de maandelijkse premie, maar bekijk ook de voorwaarden per verzekeraar. U zult zien dat in bepaalde gevallen er een uitzondering geldt, uiteraard wilt u niet voor verassingen komen te staan bij een eventuele schade.

January 26. 2014